Egyedi kisállat portré a szegedi gazdiknak!

by

Te tudod mi az a mancsdekor? Ha van egy kutyaőrült vagy éppen cicabolond barátod, barátnőd, akkor mindenképpen meg kell ismerkedned vele. A mancsdekor.hu egyedi kisállat portrékat készít, melyeket kérhetsz az ország bármely pontjára.
De mitől lesz egy portré egyedi és prémium minőségű? Ehhez nem kell más, csak egy szuper csapat, ami a mancsdekornál meg is található. A megrendelőnek csak annyi a dolga, hogy elküldjön egy képet a szeretett kisállatról és már dőlhet is hátra, várva az elkészült műalkotást.

A legtöbben a háziállat említésekor rögtön a kutyusokra gondolnak, de kutya portré mellett macska portré, nyuszik és más háziállatok portréjának elkészítését is vállalják. Sőt! Egy portrén akár kettő, vagy három kiskedvenc is helyet kaphat. Így ha több állatka büszke gazdija vagy, nem kell választanod közöttük! 🙂

A legszebb ajándék

Egy szerető gazdi számára nincs is ennél kedvesebb ajándék, mint drága négylábúját viszontlátni egy portrén. Ráadásul egy kisállat portré igazán különleges dísze lehet bármely otthonnak. Válaszd a faliképet, vagy a poszter változatot, biztosan nem fogsz csalódni a kézhez kapott termékben!