SzeretemSzegedet.hu

Kövess minket a Youtube-n!

SzeretemSzegedet.hu

Az oldal létrejötte abszolút civil kezdeményezés eredménye. Az évek során rengeteg olyan emberrel találkoztunk, akikben felvetült egy olyan portál létrehozásának ötlete, amely korrektül számol be Szeged múltjáról, jelenéről és jövőjéről. Hitelesen, ugyanakkor elfogulatlanul tájékoztat. Egy olyan platform, ahol nem csak a város sikereiről, de még problémáiról is szót ejtünk.

A SzeretemSzegedet.hu csapata

Kovács Henrietta

szerkesztő-riporter

“Immáron 6 éve, hogy Szegeden élek. Ennyi idő alatt bőven volt lehetőségem kiismerni és megszeretni a várost. Célom, hogy mások is azzal a szemüveggel nézzenek a városra, amellyel én nézek, és hozzám hasonlóan kedves és pozitív érzésekkel gondoljatok városunkra, hiszen tudjátok: itt még a nap is szebben süt!”

Őzse Péter

operatőr, vágó

“Harmadik éve annak, hogy Szegeden élek. Egy lenyűgöző városról van szó, tele fantasztikus emberekkel, értékekkel. Sajnos az évek alatt pár kellemetlen tényre is felfigyeltem, melyek megoldása hatalmas előrelépés lenne Szeged életében. Operatőri feladataimnál fogva, többek között azon leszek, hogy rögzítsem és felhívjam a figyelmet ezekre a problémákra.”

Az elsődleges küldetésünk

A városunk teljes körű bemutatásával bebizonyíthassuk, hogy Szeged egy szerethető és élhető település minden tekintetben.

Miért fontos számunkra Szeged?

Az utóbbi két évtizedben az a tapasztalat, hogy több ember megy el a városból, mint aki jön, ami minden szempontból hatalmas veszteség, hiszen Szeged legfőbb értékét maga a lakosság, az itt letelepedett emberek jelentik.