Kerekdomb fesztivál

Hétvégi szegedi programok


Hétvégi szegedi programok

XII. 9. 20 óra – KONCERT: Fergetegesnek ígérkező lemezbemutató koncertet tart a 30Y együttes Szegeden a JATE Klubban (Dugonics tér 13.). Vendég a Bagossy Brothers Company.

 

XII. 10. 10 óra – KARÁCSONYI BÖDÖN: Kézművestermékekkel, termelői árukkal, kézzel készített valódi karácsonyi ajándékokkal és színes programokkal várja az érdeklődőket a népszerű termelői vásár, a Bödön Piac szombaton és vasárnap is a Szeged Plazában (Kossuth L. sgt. 119.).

 

XII. 10. 18 óra – NEMZETISÉGEK ESTJE: Nemzetiségek Napja és Nemzetiségi Táncházak Estje lesz a Petőfitelepi Művelődési Házban (Szeged, Szántó Kovács János utca 28.) a Szegedi Nemzetiségi Önkormányzatok Társulása szervezésében. A kulturális műsorban fellép a Balkán Táncegyüttes (Békéscsaba), a Bánát Szerb Néptáncegyüttes (Deszk), a Csongrád Megyei Ukránok Kulturális Egyesületének kórusa (Szeged) és az Eleftheria Tánccsoport (Szeged). A műsor után indul a Nemzetiségi Táncházak Estje, ahol élőzenés táncházakban (bolgár, görög, szerb) mulathatunk, amíg el nem fáradunk. Közreműködő zenekarok: Balkán Quartet (Békéscsaba), Bánát Szerb Néptáncegyüttes zenekara (Deszk), Taverna Zenekar (Beloiannisz). A belépés ingyenes.


Kerekdomb fesztivál


Koch Borház Szeged

A hét szavazása

ÉRTÉKELJE A HONLAPOT EGYTŐL NÉGYIG, MENNYIRE TETSZIK ÖNNEK? (1 - nem tetszik, 4 - tetszik)

Eredmények

Loading
Gerinctréning Szeged
Lokál