Kerekdomb fesztivál

Gregor Bernadett: A gyerekeim nem élnek vissza a bizalmammal


Gregor Bernadett: A gyerekeim nem élnek vissza a bizalmammal

Különleges kapcsolatot ápol két fiával a szegedi születésű színésznő. A bensőséges viszony szerinte annak köszönhető, hogy sosem tiltott, vagy kért rajtuk számon dolgokat, bár beismerte, gyermeknevelés terén sosem volt erőssége a következetesség.

 

– Sosem kellett attól félniük, hogy anya vajon mit szól hozzá. Anya mindig igazodott a kialakult helyzethez. Nálunk nem volt büntetés vagy számonkérés, sosem éltek vissza a bizalmammal. A Bencével egyidős gyerekeiket nevelő szülőknél láttam, hogy kamaszkorban megtiltanak dolgokat. Szerintem az azt vonja maga után, hogy idővel elkezdenek hazudni. Mindkettőjüket önálló személyiségnek tartom, hagyom, hogy önmaguk legyenek. Nem tudtam a szó szoros értelmében gyereket nevelni, következetes lenni, de nem is emlékszem rá, hogy valaha kiabálnom kellett volna velük. A szeretet és a tisztelet működik a szülő-gyerek viszonyban – vallja Gregor Bernadett, akit nagyobbik fia ébresztett rá arra, miért is olyan különleges kettejük köteléke.

A huszonkét éves Bence egyszer azt mondta, számára az édesanyja olyan, mintha a barátja lenne. A szegedi születésű színésznő ezt fiatalkori terhességére vezeti vissza. – Belegondolni is furcsa, hogy csak egy évvel voltam idősebb akkor, mint most ő. Már akkor úgy éreztem, korai vállalás volt, hogy nem nőttem még fel eléggé a feladathoz. Pont attól, hogy Bence egy fiatal anyukát kapott, a kapcsolatunk sem szokványos – árulja el. Szerinte ennek is köszönhető, hogy Bence olyan önálló, s bár még keresi önmagát, addig is hangmesteri iskolába jár és dolgozik. Gregor Bernadett mögött mozgalmas év áll, márciusig nem próbál új darabot az Új Színházban, de továbbra is vendégszerepel. Ha ideje engedi, hetente párszor bikram jógával töltődik fel. – Lusta vagyok, ha mozgásról van szó, de itt annyira koncentrálni kell az egyensúlyra, hogy észre sem veszem az eltelt 90 percet. Mivel fűtött szobában csináljuk, nagy jó méregtelenítő. Azt is megosztotta, családjával nem tudnak olyan gyakran Szegedre jönni, mint szeretnének. A karácsonyt viszont minden évben nővérénél és édesapja feleségénél töltik, ilyenkor „menetrendszerűen” töltött káposztával várják őket.

 Örül, hogy jó pasija van

Férjével, Szarvas Attilával több közös darabon is dolgoznak. A próbákon mindig megnézik egymás játékát, őszintén beszélnek meglátásaikról. Szarvas Attila izmos felsőtestéért ugyan bolondulnak a nők, de Gregor Bernadett nem féltékeny. Örül, hogy ilyen jó pasija van.


Kerekdomb fesztivál


Koch Borház Szeged

A hét szavazása

ÉRTÉKELJE A HONLAPOT EGYTŐL NÉGYIG, MENNYIRE TETSZIK ÖNNEK? (1 - nem tetszik, 4 - tetszik)

Eredmények

Loading
Gerinctréning Szeged
Lokál