Kerekdomb fesztivál

Impresszum

A weboldal kizárólagos tulajdonosa, fenntartója a Balla Attila E.V. (székhely: 6726 Szeged, Vércse u. 8.; adószám: 67484111-1-26; e-mail cím: iroda@ballaconsulting.hu). Az oldalon lévő és ahhoz kapcsolódó valamennyi szellemi alkotás (védjegyek, logók, programok, know-how-k, egyéb szellemi alkotások) jogosultja a Balla Attila E.V. A felhasználók adatait a Balla Attila E.V. kezeli.

Az oldal üzemeltetését a Balla Attila E.V. megbízása alapján az Innomedio Kft. (székhely: 6725 Szeged, Bokor utca 18.; adószám: 14136773-2-06) továbbiakban: Üzemeltető) végzi. Az üzemeltető gondoskodik az oldal karbantartásáról, a szolgáltatások nyújtásáról. A felhasználók panaszaikkal, kérdéseikkel az weboldal tulajdonoshoz, Balla Attila E.V.-hez fordulhatnak: iroda@ballaconsulting.hu. Az adatkezelések tekintetében az üzemeltető adatfeldolgozónak minősül.

Az oldalon lévő hirdetési felületek értékesítését a Balla Attila E.V. végzi. A hirdetési lehetőségekről részletes tájékoztatást e-mailen kérhet: iroda@ballaconsulting.hu e-mail címen.

A weboldalon közzétett cikkek, fotóművészeti alkotások, egyéb szerzői művek csak a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélyével többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé, tehetőek nyilvánosság számára hozzáférhetővé a sajtóban [Szjt. 36. § (2)].

Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) bekezdésében foglaltak szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül.


Koch Borház Szeged

A hét szavazása

ÉRTÉKELJE A HONLAPOT EGYTŐL NÉGYIG, MENNYIRE TETSZIK ÖNNEK? (1 - nem tetszik, 4 - tetszik)

Eredmények

Loading
Gerinctréning Szeged
Lokál